Kedves Vendégeim!

Minden Vendégem számára maximális odafigyelést és törődést szeretnék biztosítani.
Ahhoz, hogy időpontodat garantálni tudjam, kérem, ennek érdekében előre foglald le a számodra megfelelő időpontot, és a foglalt időpontra pontosan érkezz meg.
Minden lemondott, nem igénybevett időpont számomra bevétel kiesés.
Tartsuk tiszteletben mindenkinek a munkáját és az idejét, illetve ne vegyük el másoktól a lehetőséget! A lefoglalt időpontban más vendéget tudnék fogadni, ezért, kérlek, hogy a következőket vedd figyelembe:

Lemondási feltételek
Bármikor, bárkivel megtörténhet, hogy előre nem látható okokból nem tud eljönni. Ilyenkor, ha a kezelés időpontját módosítani vagy törölni szeretnéd, azt legkésőbb a lefoglalt időpont előtt 24 órával sziveskedj megtenni, így nekem is marad annyi időm, hogy ezt az időpontot másik Vendégnek odaadhassam.
-Díjmentesen, lemondható, áthelyezhető egy időpont, amennyiben a kezelés előtt 24 órával történik.
-Amennyiben egy időpontot úgy kívánsz lemondani, vagy áthelyezni, hogy a kezelés eredeti időpontjáig kevesebb, mint 24 óra van hátra, rendelkezési díj fizetendő, mivel a kérdéses időpontot számodra fenntartottam, de azt kis valószínűséggel tudom más Vendég számára felhasználni.
-A rendelkezésre állási díj mértéke a lemondott, áthelyezett szolgáltatás árának 50%-a, ha a kezelés lemondása kevesebb mint 24 órán belül történik.
-Amennyiben nem mondod le a kezelést, de nem is jelensz meg, úgy 100% kötbér fizetendő, amit a következő látogatásod alkalmával kell kifizetned.

Érkezés
Kérlek, mindig időben érkezz, mivel egymás után fogadom a vendégeket, ezért kiemelten fontos, hogy a megbeszélt időpontot mindenki vegye komolyan. Tiszteld meg az előtted érkezett vendég idejét is, ahogy a Te idődben is minden figyelmem csak a tiéd lesz!

Késés
Ha tudod, hogy nem fogsz időben érkezni, kérlek értesíts telefonon vagy üzenet formájában.10 percet meghaladó késés esetén csak olyan szolgáltatás vehető igénybe, ami további csúszást nem okoz, a következő vendéget nem várakoztatja meg!
Késés esetén a kezelésed időtartamát nem tudom meghosszabbítani a következő Vendégre való tekintettel.
-15-20 perc késésnél a szolgáltatást nem biztos, hogy 100%-osan el fogom tudni végezni.
-25-30 percnyi késés esetén valószínû új időpontot kell adnom és mindkét esetben ki kell fizetni a kezelésed teljes árát.

Betegség esetén
Az egészség kulcsfontosságú kérdés. A többi vendég, a családom és saját magam egészsége érdekében kérlek, csak egészségesen vedd igénybe szolgáltatásaimat! Ezért, ha betegnek érzed magad, egyeztessünk új időpontot!

Tisztaság
A kozmetika egy tiszta hely, amelyet maximálisan előtérbe is helyezek. Mindenki tiszta környezetbe érkezik, ezért az utcai cipő levétele és váltópapucs használata kötelező.
Gyantázásra érkezéskor csak tiszta felületeteken áll módomban elvégezni a depilálási folyamatot, így kérlek ápoltan,tisztán érkezz.

Tiszta,kellemes és nyugodt környezetben várok mindenkit sok szeretettel, szépülni és feltöltôdni!
Köszönöm szépen megértéseteket és együttműködéseteket!
Orsi😊