BEMUTATKOZÁS

Szeretettel üdvözlök mindenkit a honlapomon!

Varga Orsolya vagyok, kozmetikus.

A kozmetikus szakképesítésemet 2012-ben a Magyar Országos Szakmai Ipartestületnél(MOSZI) végeztem, jeles minősítéssel. A mai napig hálás vagyok Weisz Ágnes kozmetikus mesteremnek, aki megtanított a szakma nagyon fontos alappilléreire, és arra, hogy mi is az a munka iránti alázat.Az iskola ajtaján kilépve kezdődött számomra a nagy betűs élet.Londonba költöztem néhány hónapra,ahol már végzett kozmetikusként próbálhattam ki magamat.Ez idő alatt volt szerencsém egy tanfolyamot is kinnt elvégezni.

Boldog vagyok, hogy azt csinálhatom nap mint nap amit szeretek. Szerintem az egyik legszebb női szakmát választottam. Számomra ez nem csak egy munka, hanem a szenvedélyem,hivatásom, és a hobbim is.

A szépségipar az egyik legdinamikusabban fejlődő iparág, ezért fontosnak tartom,hogy mindig napra kész legyek az új kozmetikai eljárásokkal, anyagokkal kapcsolatban.Rendszeresen részt veszek tanfolyamokon,továbbképzéseken,workshoppokon,kiállításokon, hogy vendégeimnek igényes,személyre szabott és hatékony kezeléseket tudjak biztosítani.

Kozmetikámban Ilcsi professzionális natúr kozmetikumokat használok.

És, hogy miért pont az Ilcsi?

“Az Ilcsi minden esetben magyar, minősített bio- gyógynövényekből, – gyümölcsökből és – zöldségekből valamint gyógyvízből készülnek, így nem kivonatokkal, hanem élő hatóanyagokkal dolgoznak a bőrön.

Az ilcsi alapértéke a természet kincseinek megőrzése, védelme, ezért termékeikre a következőek jellemzőek: parabén mentes,parafin olaj mentes, vazelin mentes, állati eredetű glicerin mentes, szintetikus színezőanyag mentes, szintetikus sűrítőanyag mentes, etoxikált emulgeátor mentes, állat kísérlet mentes”

 

Mindig törekszem arra, hogy a Vendégeim számára tiszta,kellemes és nyugodt környezetet teremtsek.

 

Sok szeretettel várok minden kedves szépülni, feltöltődni vágyó Vendéget kozmetikàmban!

Ha bármilyen kérdésed adódna, fordulj hozzám bizalommal!😊

Orsi
+36303956022
vargaorsi.kozmetikus@gmail.com