Férfiak és a kozmetika

NEM CIKI kozmetikushoz járni !

Az igényes férfiak odafigyelnek magukra… 
Manapság egyre több férfit éppen a munkája” kényszerít” arra, hogy ne csak szakmailag legyen a toppon , hanem a külseje se hagyjon kívánnivalót maga után. Azonban tény, hogy évről- évre egyre többen érdeklődnek a kozmetikai szolgáltatások iránt ettől függetlenül is. A legtöbb férfi vendégemnél a szőrtelenítés illetve az arctisztítás a fő igény, így nem igazán tapasztalják meg a kozmetika pihentető, relaxáló oldalát. Tapasztalataim azt mutatják, hogy kellő diszkrécióval kedvet lehet csinálni , hogy új kezeléseket is kipróbáljanak és gyakrabban vegyenek igénybe bizonyos szolgáltatásokat,ha arra éppen szükség van. Ugyanazok a problémák jelentkezhetnek mindkét nem bőrénél, mégis vannak különbségek a bőrtípusoknál.
A férfiak bőrére jellemző, hogy kollagén tartalma magasabb, kötöttebb, rugalmasabb és vastagabb is, arcbőrük vegyes vagy zsíros típusú, pórusaik tágabbak és így hajlamosabbak a pattanások kialakulására is. A férfi bőr sajátosságaira ügyelve és megfelelő kezelést kiválasztva, kiváló eredményeket lehet elérni.

Sokszor érzékelem, hogy az elején zavarban vannak nálam a férfi vendégeim, de ahogy a képen is látható hamar fel is tudnak oldódni.
Kozmetikusként az a célom , hogy magas színvonalú professzionális szolgáltatást nyújtsak és emellett törekszem arra, hogy mindenki jól érezze magát nálam.

Kellemes, barátságos környezetben várom minden kedves régi és új vendégemet.
Tanácsadással,kérdéseitekkel forduljatok bátran hozzám! Orsi +36 30 395 60 22

Szép Napot